Trance Mediumschap workshop

Trance helpt je het bewuste deel van jezelf achter te laten en in een stille en vredige staat kun je de invloed, gedachten en gevoelens ervaren van diegenen die altijd bij ons zijn, ons begeleiden en om ons geven, de zielsgroep.

Mark zal je begeleiden in het ontdekken van je kwaliteiten op het gebied van Trance mediumschap en helpen bij het begrijpelijk maken van de technieken van het mediumschap.
Je zult afrekenen met eventuele angsten en twijfels én het zal je leren hoe je je geest en bewustzijn op een open en ontvankelijke manier aan de Spirituele Wereld kan presenteren.
Deze training zal je veel steun en ervaring geven bij het ontwikkelen en versterken van je eigen trancekwaliteiten en je bovendien een stap verder helpen in het ondervinden van een diepe affiniteit met de Spirituele wereld.
Wanneer Trance Mediumschap op de juiste manier wordt ontwikkeld kom je in direct in contact met je gidsen en dierbaren in de Spirituele Wereld.

Trance is meestal een belangrijk onderdeel van verschillende soorten mediumschap. Het vormt de basis voor je mediumschap.

Deze training is zowel geschikt voor de beginneling die nog maar net een lichte aanraking van de Spirituele Wereld voelt, als voor de gevorderde die al een diepere Trance staat kan bereiken.

 

Startdatum: 4 juli 2020
Duur: 1 dag
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Nimis
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 95,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven