Trance Mediumschap training

Trance mediumschap is een prachtige vorm van mediumschap waar je de mogelijkheid hebt om te groeien vanuit het contact met de Zielsgroep. In het Trance mediumschap kun je een intieme relatie opbouwen met diegenen uit de spirituele wereld die met ons samenwerken en ons inspireren.

Trance helpt je het bewuste deel van jezelf achter te laten en in een stille en vredige staat kun je de invloed, gedachten en gevoelens ervaren van diegenen die altijd bij je zijn en je begeleiden, de Zielsgroep.
Je leert hoe je je mind kunt ontspannen om een ongestoorde stroom van Trance communicatie vanuit de spirituele wereld door te geven.
Je ontdekt hoe de spirituele wereld met je samenwerkt via de mind en ook wat voor effect het heeft wanneer je de helende kracht gewaar wordt van een Spirit die met je communiceert.
Iedereen zal een ander niveau van afstemming, ontwikkeling, staat van overschaduwinning en van inspiratie ervaren en dat is nu juist het unieke ervan: dat iedereen met zijn eigen kwaliteiten en bijzonderheden kan gaan werken.
Als je een beginner bent en wilt weten wat Trance mediumschap is óf je hebt ervaring en je wilt een stap verdergaan in je ontwikkeling, dan is deze training voor jou!

Startdatum: zaterdag 18 en zondag 19 april 2019
Duur: 1 weekend
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Nimis
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 195,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

 

Startdatum: zaterdag 12 en zondag 13 december 2020
Duur: 1 weekend
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Nimis
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 195,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven