Set Your Soul Free

You were Born to be Free

In de diepe staat van ontspanning en openheid die met deze methode wordt bereikt is het makkelijk om alles los te laten en met je ziel te communiceren.
Je komt weer in contact met je onsterfelijke zelf en realiseert je dat een oneindig potentieel bezit en dat je expressie kunt geven aan wie je daadwerkelijk bent. Daarmee kom je in je werkelijke kracht te staan, verbonden in het hier en nu.

De SET YOUR SOUL FREE methode brengt grote veranderingen in je onderbewustzijn en je helpt om diep en gemakkelijk te ontspannen. Hoe meer je leert te ontspannen, hoe beter je stress kunt loslaten.
In de Alpha staat kun je makkelijker contact maken met je natuurlijke zelfhelende vermogen dat in ieder van ons aanwezig is. Door geloofsovertuigingen, angst en bepaalde gedragspatronen wordt deze verbinding geblokkeerd.
Je leert samen te werken met je ondersteunende helingintelligentie om je lichaam te laten helen. Dit helpt je het leven met vrede, liefde en acceptatie te aanvaarden.

De SET YOUR SOUL FREE methode werkt op alle systemen binnen ons die ervoor zorgen dat ons vrij en gelukkig voelen; het onderbewustzijn, het emotionele systeem, het autonome zenuwstelsel, de regulator en het zelf healing systeem.

Startdatum: Dinsdagavond
29 oktober 2019
Data: 29 oktober,
5, 12, 19, 26 november
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Zoom, na inschrijving krijg je link toegestuurd
Voertaal: Engels;
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 75,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven