Set Your Soul Free

You were Born to be Free

In de diepe staat van ontspanning en openheid die met deze methode wordt bereikt is het makkelijk om alles los te laten en met je ziel te communiceren.
Je komt weer in contact met je onsterfelijke zelf en realiseert je dat een oneindig potentieel bezit en dat je expressie kunt geven aan wie je daadwerkelijk bent. Daarmee kom je in je werkelijke kracht te staan, verbonden in het hier en nu.

Set Your Soul Free

Master your emotions

Je bent een ziel die een menselijke ervaring heeft, maar je bent vrij geboren en in staat om contact te maken met de bron van jouw oneindige mogelijkheden, voordat de programmering van dit leven begon..

Set Your Soul Free

Unleash the Power Within

Tijdens de Set Yourself Free training laat je het beperkte zelfbeeld los , hoe je naar jezelf kijkt; ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet, ik ben niet in staat, ik ben niet sterk genoeg, ik ben niet gezond genoeg, ik ben niet mooi genoeg etc.

Set Your Soul Free

The Human limitation

Je bent een ziel die een menselijke ervaring heeft, maar je bent vrij geboren en in staat om contact te maken met de bron van jouw oneindige mogelijkheden, voordat de programmering van dit leven begon.

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven