Nimis Healing®

De essentie van NHM® is de verbinding met de Zielsgroep en geheald te worden door de healings energie die door de leden van de Ziels Groep wordt doorgegeven. Deze prachtige stroom van energie heelt op alle niveaus en brengt totale balans. NHM® helpt je healings blokkades te doorbreken, laat het je onderbewustzijn samenwerken met je bewuste mind om zo grootste veranderingen in alle aspecten van je leven te brengen.

De Nimis Healing Method® bevrijdt je van ziekte, stress, ongewenste emoties, het verleden, omdat het op de oorzaak van het probleem en niet op het gevolg heelt. Het heelt de klacht tot op het diepste niveau van dat probleem, ongeacht wat het is of waar het vandaan kwam.

De Nimis Healing Methode is een holistische healings wijze, het heelt de totale mens. De essentie van de NHM® is het creëren van zelfverantwoordelijkheid, zelf-helende kracht, zelf-coaching en open houding naar alle positieve veranderingen die mogelijk zijn.

Mark zal je opnieuw verbinden met de bron van je essentie, waar je vandaan komt, de bron van al het leven, de bron van licht. Je maakt contact met je thema’s op ziels niveau die je leven als mens op aarde beïnvloeden. Door de thema’s te leren begrijpen en de patronen die daar uitvoortvloeien los te laten groei je uit tot een krachtige, bijzondere en goed mens.

De resultaten van een NHM® behandeling zijn buitengewoon: de cliënt voelt zich, na een enkele behandeling veel beter, mind, lichaam, emoties komen in balans.

De Nimis Healing Methode® zal de capaciteit van het lichaam om zichzelf te helen en beter tegen toekomstige ziekten te beschermen enorm verbeteren.

Door het krijgen van een Nimis Healing® voelen mensen zich gezonder, vitaler, jonger in plaats van moe en zonder energie. Met deze innovatieve methode kun je snel tot de kern van de klacht komen en enorme inzichten verwerven over de oorzaak van de klacht.

Healer: Mark Falconer Atlee
Voertaal: Nederlands/Engels
Tarieven: Uurtarief â € 75.00
Particulier inclusief 21% BTW.
Zakelijk Zzpers exclusief 21% BTW.
  Zakelijke coaching
(via consultancy, outplacementbureau's, bedrijven)
Uurtarief € 125,00 excl. 21% BTW

Bij verhindering van de afspraak dient minstens 24 uur van te voren bericht te worden gegeven teneinde kosten berekening van de afgesproken tijd te vermijden!

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven