James consult

Internationaal Trance medium Mark Falconer Atlee en zijn Gids James werken al meer dan 25 jaar samen op het gebied van Trance Communicatie.

Het doel van de Trance sessie is om helderheid en inzicht in je ziel thema’s, je doelen en de reden waarom je op aarde bent te krijgen.

James zal inzicht geven over je ziel thema's, de terugkerende patronen in je leven en de moeilijkheden die je op je levenspad tegen komt. Hij zal je naar een nieuw begripsniveau van healing, in je kracht staan, focus en rust in je leven leiden.

James werkt met je samen om je ware potentieel te openen zodat datgene waar je naar zoekt en verlangd kunt vinden . James verbindt je met je ziel, je Gidsen, je onderbewustzijn en je bewustzijn om je een volledig en diep inzicht in je potentieel te geven en je er op elk niveau mee te kunnen verbinden.

James zal de beperkende factoren vinden die je er van weerhouden om je doelen en dromen waar te maken. Hij zal je naar een gelukkiger en meer vervullend leven leiden waar het verleden slechts een herinnering is en niet een beperkende factor in je leven. Het expressie geven aan je unieke Zelf, je ongelimiteerde kracht, dat zal je nieuwe levensdoel worden en je angsten en onzekerheden zullen iets uit het verleden zijn. Je zult een het levens veranderende ervaring meemaken wanneer James werkt met de essentie van je Ziel en de Ziels Groep waar je deel van uit maakt. De Trance Sessie met James brengt een enorme positieve verandering in je leven.

Één van de opwindende onderdelen van deze sessie is, is dat je alle vragen waar je een oplossing voor zoekt kunt stellen. Vragen over je leven, gezondheid, welbevinden, relaties, werk, of problemen; James zal die vragen voor je beantwoorden. Je zult ervaren dat de sessie heel ontspannend werkt en je zult de zuivere, onvoorwaardelijke liefde vanuit de Spirituele wereld voelen. Tijdens deze prachtige ervaring, zul je de compassie voor jou en je levenssituatie voelen. James empathie, begrip en zijn diepere kennis van het leven zullen je helpen je te bevrijden van je beperkende overtuigingen en programmeringen zodat je een nieuw, uitdagend leven op kunt bouwen.

James zal, met humor, compassie en een directe eerlijkheid je meenemen van waar je vandaag bent naar waar je morgen wenst te zijn.

Medium: Mark Falconer Atlee
Voertaal: Nederlands/Engels
  Ik besteed minimaal 2 uur aan een James sessie,
al je vragen worden dan beantwoord.
De sessie wordt opgenomen op CD.
Tarieven: Uurtarief â € 75.00 Particulier inclusief 21% BTW.
Zakelijk Zzpers exclusief 21% BTW.
  Zakelijke coaching
(via consultancy, outplacementbureau's, bedrijven)
Uurtarief € 125,00 excl. 21% BTW.

Indien een afspraak niet wordt nagekomen of niet minstens 24 uur van te voren wordt afgezegd, dan zal het consult worden berekend!

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven