Empowerment Healing Day

Twee keer per jaar wordt er een Empowerment day georganiseerd voor alle Healers, van alle niveaus, die werken met de Nimis Spirituele Healing Methode.

Elke Empowerment Day zal beginnen met een nieuwe integratie voor de NSHM healers, zodat je healingkracht en de universele connectie zich nog verder verdiepen en de NSHM energie nog meer groeit. De initiatie helpt je spirit en ziel bij de groei en de ontwikkeling van jou als healer. Wanneer je met de Nimis spirituele healing Methode werkt zul je ontdekken dat de technieken die je tijdens de opleiding hebt geleerd zijn veranderd, als natuurlijk gevolg van de voortdurende groei van Nimis Spirituele Healing Methode.

Twee maal per jaar heb je de praktische mogelijkheid om deze nieuwe technieken te leren. Gedurende deze dagen wordt je ook in de gelegenheid gesteld vragen te stellen over healing en wat je in de praktijk als uitdaging tegenkomt. En natuurlijk altijd weer fijn om andere NSHM healers te ontmoeten en met elkaar uit te wisselen.

Mark begeleidt je met diepe, verbindende meditaties en je gaat aan de slag met de nieuwste technieken om te healen en geheald te worden.

Startdatum: zaterdag 9 februari 2019
Duur: 1 dag
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: NIMIS
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 95,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:
Startdatum: zaterdag 5 oktober 2019
Duur: 1 dag
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: NIMIS
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 95,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

Margreet Blaas
Mark Falconer-Atlee

Adres:
T.B. Huurmanlaan 15
1403 SL Bussum

Telefoon:
06 83791850
@: info@nimis.nl

CAT logo 2019

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven