Empowerment Healing Day

Twee keer per jaar wordt er een Empowerment day georganiseerd voor alle Healers, van alle niveaus, die werken met de Nimis Spirituele Healing Methode.

Elke Empowerment Day zal beginnen met een nieuwe integratie voor de NSHM healers, zodat je healingkracht en de universele connectie zich nog verder verdiepen en de NSHM energie nog meer groeit. De initiatie helpt je spirit en ziel bij de groei en de ontwikkeling van jou als healer. Wanneer je met de Nimis spirituele healing Methode werkt zul je ontdekken dat de technieken die je tijdens de opleiding hebt geleerd zijn veranderd, als natuurlijk gevolg van de voortdurende groei van Nimis Spirituele Healing Methode.

Healing & Communicatie met dieren

Hoe mooi is het dieren, die ons leven vullen met onvoorwaardelijke liefde en vriendschap zelf te kunnen healen?

De training is voor iedereen die het leven van zijn huisdier wil verbeteren door te werken met spirituele, helende energie.
In deze praktische training leer je hart en mind te openen voor de communicatie en healing met én van dieren.

Nimis Spiritual Healing Methode

Mark Falconer Atlee heeft een bezielde, spirituele Healing methode ontwikkeld om je helende capaciteiten te activeren. Het resultaat is dat je jezelf en anderen kunt helen om geluk, succes, overvloed en een lang, gezond leven te creëren.

De Nimis Spiritual Healing Methode is een holistische healings wijze, het heelt de totale mens en ziel. De essentie van de NSHM is het creëren van zelfverantwoordelijkheid, zelf-helende kracht, zelf-coaching en open houding naar alle positieve veranderingen die mogelijk zijn. NSHM helpt je healings blokkades te doorbreken, laat het je onderbewustzijn samenwerken met je bewuste mind om zo grootste veranderingen in alle aspecten van je leven te brengen.

Margreet Blaas
Mark Falconer-Atlee

Adres:
T.B. Huurmanlaan 15
1403 SL Bussum

Telefoon:
06 83791850
@: info@nimis.nl

CAT logo 2019

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven